Nu judeca

Da, recunosc.. uneori sunt geloasă. Uneori arat că îmi pasă mai mult decât ar trebui, alteori mi se rupe de tot ce e în jurul meu. Azi te iubesc, mâine te dau dracului… nu că n-ai fi deja acolo. Uneori sunt cea mai finuță și elegantă femeie, alteori mă plicitisesc și-mi bag picioarele în el feminism. Nu-s cea mai echilibrată persoană, dar nici nu am pretenția să fiu vreodată.. nu că n-aș putea, însă cu atâția oameni instabili emoțional în jurul meu, n-am cum.

 

Nu vreau să fiu perfectă în ochii tuturor, dar va exista acea persoană în ochii căreia voi fi. Pot să îmi schimb starea de spirit mai ceva ca vremea, dar nu mă judeca. Nu poți și nu ai cum. Nu-mi judeca trecutul, nu mai trăiesc acolo. Nu-mi judeca alegerile, poate la un moment dat m-au făcut fericită. Nu judeca persoanele care au fost în viața mea, până și ele au propria lor viață. Nu-mi pune etichete fără să-mi cunoști viața, alegerile, trecutul și oamenii care au reprezentat sau încă mai reprezintă ceva pentru mine. Greșesc la fel ca tine. Și eu sunt geloasă, și eu iubesc, și eu trăiesc și sufăr la fel ca tine. dar într-un mod diferit. Nu te apuca să mă critici. Nu-mi pasă ceea ce crezi tu despre mine. Vorbele si criticile tale nu au niciun impac asupra mea.

 

Viața ne aduce mereu experiențe și oameni noi. Experiența e lecția, iar omul care ne-o oferă este examenul. Uneori cădem pentru a ne ridica, alteori câștigăm fără prea mare efort. Totul are un preț, însă tu decizi cum să plătești. Fiecare faptă pe care o faci, indiferent că e bună sau rea, are urmările ei. Gândește înainte să faci un lucru, pentru că odată făcut viața ta poate să capete alt sens.

IMG_54251103953682

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s