Uneori.

Da, recunosc, uneori sunt geloasă. Uneori arăt că îmi pasă mai mult decât ar trebui, alteori mi se rupe de tot ce este în jurul meu. Azi te iubesc, mâine te dau dracului… nu că nu ai fi deja acolo. Uneori sunt cea mai finuță și elegantă femeie, alteori mă plictisesc și-mi bag picioarele la propriu în feminism.  Nu-s cea mai echilibrată persoană, dar nici nu am pretenția să fiu vreodată… nu că n-aș putea, însă cu atâția oameni instabili emoțional prin preajmă, n-am cum.

Nu vreau să fiu perfectă în ochii tuturor, însă va exista acea ființă în ochii căreia voi fi. Pot să îmi schimb starea de spirit mai ceva decât vremea, dar nu mă judeca. Nici tu nu ești din fier să fii mereu același om, cu aceeași stare de spirit mereu. Nu poți și nu ai cum.  Nu-mi judeca, te rog, trecutul, pentru că nu mai trăiesc acolo. Nu-mi judeca alegerile, poate la un moment anume m-au făcut fericită. Nu judeca oamenii care au fost prezenți în viața mea, și ei au propria lor viață. Nu-mi pune etichete fără să-mi cunoști viața, alegerile, trecutul și oamenii care au reprezentat sau încă reprezintă ceva pentru mine. Greșec la fel ca tine. Și eu sunt geloasă, și eu sufăr, și eu iubesc, și eu trăiesc la fel ca tine, dar într-un mod diferit. Nu te apuca să mă critici. Nu-mi pasă ce crezi despre mine și plus de asta nu arunc nici măcar doi lei pe vorbele tale.

Viața ne aduce mereu experiențe și oameni noi. Experiența e lecția, iar omul care ne-o oferă este examenul. Uneori cădem pentru a ne ridica, alteori câștigăm fără prea mare efort. Totul are un preț în viață, însă doar tu poți decide cum vrei să plătești.

HKBxqJ7yjT

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s