Uita…

Traieste, iubeste si apoi uita. Uita-i pe cei care au trecut prin viata ta fara sa fie ceva mai mult decat niste simple umbre. Uita-i pe cei care ti-au promis cerul si nu au fost in stare sa te pastreze nici macar pe pamant. Uita umbrele trecutului pentru a face loc prezentului si viitorului. Nu lasa umbrele trecutului sa te bantui mereu.

Si ce daca te-am iubit? Ce ti-a pasat tie? Spune!! Tu nu ai fost capabil sa primesti un sfert din iubirea mea. Si ce daca ti-am promis totul? Ce am primit in schimb? Nimic.. mi-ai luat tot ce mai aveam.. pe mine. Si ce daca ti se va face dor de mine? In final, nu esti decat o rana adanca ce in timp se va inchide definitiv, iar umbra ta se va evapora de tot din inima si mintea mea. Totusi, as mai avea unele intrebari.. De ce eu?!? Chiar ti se pare ca meritam dupa tot ce am patit? Ti-am zis ca imi este frica… ca imi este frica sa iubesc si sa sufar iar… ca imi este frica sa nu regret din nou… Si tu, integrat perfect in rolul tau de victima a trecutului, m-ai facut sa trec peste toate fricile mele, sa ajung sa te iubesc fara sa banuiesc macar o secunda care era scopul tau adevarat… sa ma distrugi bucata cu bucata.

Imi era frica si totusi am riscat ca o copila naiva… dar poate ai uitat, pe langa toate acele cuvinte frumoase care, probabil faceau parte din scenariul tau, sa ma avertizezi ca o sa ma seci de sentimente. Si e de remarcat faptul ca ai reusit asta.. ai reusit sa ma distrugi in cel mai frumos mod… cu iubire. Dar ce iubire? Ca iubirea ta e mai falsa ca toti banii tai din cec. Dragul meu, eu nu pot sa fac altceva decat sa te felicit! Ti-ai jucat jucat perfect rolul (mai ceva ca un actor), incat eu ti-am crezut fiecare cuvant si fiecare promisiune. Ti-as dori sa faci pe alta fericita, dar ma tem ca nu esti in stare sa iubesti pe altcineva, in afara de tine.

FB_IMG_1439326926725

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s